Taatelikinuskia

Helppo iltapala tai jälkiruokaherkku. Meillä syötiin kohmeisten marjojen kanssa, sopii varmasti myös vaikka omenapiirakan tai jäätelön kaveriksi.




TAATELIKINUSKI

8 pehmeää taatelia kivet poistettuina (niitä hedelmäosastolta löytyviä)
2rkl neitsytkookosöljyä sulatettuna
3rkl kookosmaitoa tai -kermaa
2-3rkl taateleiden liotukseen käytettyä vettä
0,5tl vaniljajauhetta
ripaus sormisuolaa

1. Liota taateleita mielellään vähintään tunti, että saat ne soseutumaan helpommin

2. Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja aja mahdollisimman pehmeäksi massaksi. Lisää halutessasi vettä/kookosmaitoa. Jos et halua mausta niin kookoksista, tai et voi käyttää kookosmaitoa voit korvata kaiken nesteen vetellä.



Ohje lähestulkoon suoraan kopioitu Virpi Mikkosen Hyvän olon jäätelökirjasta. Vaikuttaa ihan mahtavalta kirjalta, varmasti muitakin reseptivinkkauksia luvassa kyseiseltä naiselta myös tänne blogiin.

Kommentit